Tahniah Kelantan / KAFA

Tahniah diucapkan kepada pasukan bolasepak Kelantan kerana muncul sebagai naib juara liga super musim 2010. Walaupun sekadar ditempat kedua, tetapi segala usaha yang bersungguh-sungguh yang ditunjukkan pada musim ini yang kami semua penyokong hargai. Setelah musim lepas kita juga berada ditempat kedua bagi piala FA dan juga Piala Malaysia, adalah sesuatu yang membanggakan tahun ini kita mencapai matlamat untuk menduduki 3 tempat teratas liga. Sesuatu yang bukan mudah dan menjadi sejarah bagi pasukan bolasepak Kelantan. Harap momentum ini dapat dikekalkan dalam persaingan Piala Malaysia dan juga pada musim-musim yang akan datang.

Tahniah juga kepada semua wakil Kelantan yang dipilih menjadi warga FAM. Sesungguhnya tugasan ini adalah berat, jadi diharap semuanya dapat menjalankan tugas dengan baik tanpa ada tujuan peribadi atau politik dalam membantu menaikkan semula semangat bolasepak di Malaysia.

Akhir sekali diucapkan selamat mengerjakan umrah kepada semua pemain Kelantan. Bersempena bulan Ramadhan,diharap segala amal ibadat kita semua diterima dan diberi ganjaran yang berganda oleh Allah. InsyaAllah..!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: