Tahun 2011

Assalamualaikum…

Lama dah tak menulis dalam blog…tak tau nak tulis apa. Duk tak duk dah nak habis tahun 2010 nak masuk tahun 2011 dah. Awal tahun memang sibuk bagi orang kerja di sekolah. Tahun 2011 ni banyak perubahan kena buat dalam jadual kehidupan seharian. Sebabnya..anak yang sulung dah nak masuk pra sekolah. Tak tau la macam mana dia nak bangun pagi-pagi buta mandi…dulu hantyar rumah pengasuh tak sempat mandi pun..kadang-kadang masih lena lagi.

Minggu pertama sekolah adalah waktu yang paling sibuk aku rasa.tup-tup ada exam kat ukm pulak..kenapa la dibuat minggu pertama tahun baru tu…ntah la dia orang ni..macamana nak study kalau sibuk sangat…(padahal tak sibuk pun tak study jugak..)

Aku berdoa supaya tahun 2011 ni menjadi lebih baik dalam hidupku dari tahun 2010. Semoga semua urusan sukses.Amin..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: