BOdoLA

Assalamualaikum,,,

Rasa-rasanya memang tak mahu dah menulis pasal bola ni..tapi oleh kerana ada banyak cerita menarik walaupun diawal musim lagi, maka saya abadikan satu gambar yang dipetik dari Kelate.net disini sebagai kenagan sendiri. Gambar yang saya rasa istimewa sepanjang saya ambil tahu tentang bolasepak di negara ini. Kalau blog ini dan juga saya sendiri panjang umur, boleh lah ia jadi tatapan pada masa yang akan datang. ini gambarnya….

askardistadiumKeterangan gambar ( kot nanti tengok balik gambar tak ingat cerita..) : Sekumpulan tentera elit lengkap bersenjata masuk ke stadium untuk berkawal..bukan atas arahan pihak berkuasa atau pihak tertinggi persatuan bola tapi oleh pasukan lawan yang bertandang ke stadium ini. Entah apa yang ditakutkan sampai begitu sekali kawalannya saya kurang arif, tapi saya ingin abadikan gambar ini di blog ini sebagai kenangan dan juga kerana ianya pelik, tidak pernah berlaku sebelum ini…kalau selepas ini ianya menjadi rutin dalam setiap perlawanan bolasepak dinegara ini pun, gambar ini tetap menjadi ingatan kerana ianya yang pertama!

Dengan izin ya http://www.kelate.net…Terima Kasih

Advertisements

1 Comment

  1. Mambang Timur said,

    6 January, 2014 at 12:41 pm

    pedulilah pihak tersebut nak bwa tentera elit atau kereta kebal dia sekalipun. Fikirkan positif sudah.. anggap ni sebagai langkah keselamatan pihak tersebut. Rasanya kalau Kafa nak bwa tentera pun ape salahnya.. tapi Kelantan ade tentera ke?! Mungkin insiden di Bukit Jalil punca pihak ini bwa tentera negeri berkenaan. Penyokong Kelantan pikir sdn k.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: